Over

Deze website gaat over ons, Marjan en  Ad op Curaçao mét hun dierentuin! Maar het gaat eigenlijk vooral over de dingen die wij hier meemaken. En dat zijn er nogal wat zeg! Op onze vorige blog staan ruim 600 verhalen, en het is nog maar de vraag of die webblog weer terug komt. We kunnen daarop nog wel de teksten zien, maar geen foto’s.

Af en toe zullen we een verhaal uit de oude doos halen en dat plaatsen. Wij weten het: sommige waren hilarisch! Dat heeft ook vaak te maken gehad met de cultuur hier op deze rots. Langzaam aan hebben wij door hoe het werkt. En dat dat de nodige irritaties maar ook lachsalvo’s heeft opgeleverd, dat mag duidelijk zijn.

Verder gaat het natuurlijk ook over iedereen die hier op bezoek komt of al (een paar keer) hier waren. Onze familie en vrienden zijn ons zeer dierbaar. Inmiddels hebben we op het eiland ook vrienden gemaakt. Stuk voor stuk leuke no noncense vrienden: Debora & Michel, José en Ronald en Ingrid en Ronold. Met deze vrienden houden we regelmatig strand bbq’s op Lagun, één van de mooiste baaien van Curaçao. Lekker eten, drinken, zwemmen en snorkelen, kletsen en dippen. Dat is slechts één ding wat het hier zo aangenaam maakt. Je gaat naar het strand wanneer je zin hebt, en niet wanneer het mooi weer is. Want het is hier bijna altijd mooi weer.

Wij werken ons hier het leplazerus. Dit in tegenstelling tot wat wij dachten toen wij hier kwamen: lekker poko poko, nou not dus! De enige die het hier poko poko aan doen zijn de …….juist de Curacoenaren 😉 Maar als wij thuis zijn begint het weer iedere dag opnieuw: het grote genieten! Altijd buiten, zalig. Na het werk vaak een wijntje in de pool waar wij de dag doorkletsen met z’n tweetjes. Jaha, natuurlijk nemen we ook wel eens een colaatje of zo. Daarna, gewoon wanneer we zin hebben eten.

Een vreselijk lekker leventje hier op deze rots dus!

Advertenties

4 Reacties to “Over”

 1. Bennie 6 januari 2012 bij 09:59 #

  Hi, mijn e-mail adres was niet helemaal goed zie ik, k’was natuurlijk
  weer veel te snel.

  Moet zijn: b.wolthuis@ewetel.net

  sorry
  en allemaal nog de beste wensen voor 2012

  inske en bennie

 2. Petra Vos 20 maart 2012 bij 13:14 #

  Hoi Marjan,

  Hoe is t in het zonovergoten Curacao?? Nederland nog steeds koud en (te) nat.

  Hebben jullie ook een facebookpagina?

  Groeten,

  Gert-Jan en Petra Vos

  • marjanad 20 maart 2012 bij 18:51 #

   Hee Petra… Wat leuk van je te horen joh. Destijds via Hyves heb ik nog eens een hele mail gestuurd, maar kreeg geen respons meer. Heb toen nog een tijd gezocht, maar kon jullie nergens vinden. En ja hoor, we zijn ook op FB, onder Ad van Berchum of Marjan van Berchum….. Heb jij ook FB?

   • Petra Vos 22 maart 2012 bij 03:14 #

    Ja hoor..

    petra vos-poortman

Masha danki voor jouw reactie, en tot de volgende!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: