Leferink’s @ Cur (aflevering 7)

28 dec

Voor de 7e keer zijn vandaag Fennalda en Jan aangekomen op Hato voor een lekkere lange vakantie op Curaçao. En voor de eerste keer vieren zij hier oud & nieuw. En da’s natuurlijk een hele happening hier met al dat zware vuurwerk.

En ondanks dat de temperatuur van de pool slechts 26 graden is, liep Jan volgens zijn eigen traditie direct door naar het appartement, gooide zijn kleren uit en trok zijn zwembroek aan. Vervolgens dook hij de pool in, gadegeslagen door een verbijsterende Fennalda, Marjan en Ad. “Stoer sua!”  Na Jan’s duik werden er een partij kadootjes uitgepakt én ongeveer een koffer vol met spullen die Marjan had besteld bij Fennal. Het is ook altijd hetzelfde, Fennal en Jan nemen gewoon altijd een extra koffer mee met spul. Voor Flep en Cojac zijn het inmiddels oude bekenden en die kwamen dan ook weer gelijk naar hen toe.

Morgen eerst naar die malloten van de Lama’s met Ing en Ro. We hebben gereserveerd bij Brakke Put Mei Mei want dan hebben we ook gereserveerde plaatsen vooraan bij de show. Dat zal ongetwijfeld  weer lachen worden. Improviseren? Dat kunnen wij ook wel 😉

Eén reactie to “Leferink’s @ Cur (aflevering 7)”

  1. Fennalda 28 december 2011 bij 18:04 #

    Jaaaaa we zijn er weer en we voelen ons direct thuis. Het is of we nooit zijn weggeweest. We gaan er een paar bere gezellige weken van maken en wachten vol spanning het spektakel met oud & nieuw af.

Masha danki voor jouw reactie, en tot de volgende!